Even voorstellen: stagiaire Evi

Door: Lina Advocaten    16 maart 2020

Mijn naam is Evi Baetsen. Ik ben vierdejaars student van de opleiding hbo-rechten op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In de periode van februari 2020 tot en met juni 2020 houd ik me bij Lina Advocaten bezig met een afstudeeronderzoek naar de gevolgen van de gewijzigde wetgeving met betrekking tot het dwangmatig opnemen en behandelen van psychiatrische patiënten, specifiek voor het strafrecht.

Daarnaast mag ik ook een kijkje nemen in de advocatuur zodat ik een goed beeld krijg van het praktische werkveld. Het bijwonen van bijvoorbeeld zittingen, verhoren op het politiebureau en cliëntgesprekken in een psychiatrische instelling of penitentiaire inrichting zijn voor mij dan ook erg leerzaam.

Als bijbaan werk ik bij IJssalon Clevers in Grubbenvorst. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen.


Door: Lina Advocaten