Advocaten

Op ons kantoor werken advocaten die op verschillende rechtsgebieden gespecialiseerd zijn. Hierdoor bent u verzekerd van adequate juridische bijstand voor uw specifieke vraag of probleem. Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze specialisten contact met ons op.

Mr. A.C.J. Lina (Guus)

Mw. mr. J.H.M. Handring (Jasmine)

Mr. M.N. van Geenen (Mark)

Mw. mr. D. Haacke (Denise)

Mr. M.F.M. Geeratz (Misja)

Mw. mr. S. Philippi (Susan)

Mr. L.W.M. Caudri (Willem)

Mw. mr. M.M. Setiaman (Maureen)

Mr. drs. E. Gorsselink (Erik)

Mr. S.H. Peute (Samuel)

Specialiteiten

 • Strafrecht (o.a. cassatie)

   

 • Recht voor psychiatrische patiënten (BOPZ)

Mr. A.C.J. Lina (Guus)


In herinnering (1950 – 2020)

Guus Lina studeerde af aan de Universiteit van Nijmegen (thans Radboud Universiteit) op drie rechtsgebieden: het strafrecht, criminologie en forensische psychiatrie. Hij richt zich binnen kantoor dan ook op het strafrecht, in het kader waarvan hij tevens een cassatiepraktijk voert en hij houdt zich bezig met het recht voor psychiatrische patiënten (BOPZ). Guus is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten alsook van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken. Guus is een rasechte Venlonaar en naamgever van het kantoor. Tot voor kort was hij voorzitter van Stichting Venloos Carillon en op dit moment is hij juridisch adviseur van Stichting Emmaus Fenix. Guus is getrouwd, heeft drie kinderen (een zoon en twee dochters) en is inmiddels ook opa. Hij is liefhebber van klassieke muziek en bespeelt zelf ook verschillende instrumenten, zoals piano en accordeon. Hij is voorts jarenlang lid en actief speler geweest van de Venlose Hockeyclub (VHC).


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Strafrecht
 • Asiel- en vreemdelingenrecht

Mw. mr. J.H.M. Handring (Jasmine)


Jasmine Handring studeerde af aan de Universiteit Maastricht. Jasmine richt zich voornamelijk op het strafrecht en is daarnaast gespecialiseerd in het asiel- en vreemdelingenrecht. Ze is lid van de Werkgroep Rechtsbijstand aan Vluchtelingen.
Jasmine, half van Marokkaanse afkomst, woont samen en is moeder van twee zoons. Naast haar werk is haar grote hobby taekwondo. Ze is al 30 jaar lid van de taekwondovereniging in Meijel en heeft in deze sport grote prestaties geleverd. Zij is meerdere malen Nederlands kampioen geweest en heeft ook meegedaan aan de Europese en wereldkampioenschappen in onder andere Italië en Zuid-Korea, waar zij een zilveren medaille behaalde.


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Arbeidsrecht

 • Algemeen verbintenissenrecht

Mr. M.N. van Geenen (Mark)


Mark van Geenen is civielrechtelijk afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij is lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en behandelt op kantoor de arbeidsrechtelijke zaken en daarmee gerelateerde zaken. Daarbij treedt hij zowel op voor werkgevers als voor werknemers. Naast het arbeidsrecht houdt Mark zich ook bezig met het verbintenissenrecht zoals bijvoorbeeld het opstellen van contracten, incasso’s, het overeenkomstenrecht. Mark is getrouwd, heeft 1 dochter en 4 kleinkinderen. De hobby’s van Mark zijn vogels spotten, uit wandelen met zijn honden en lezen.Tot voor kort heeft hij ook nog actief gevoetbald (veteranenelftal). Om de twee weken bezoekt hij als trouwe supporter van PSV en seizoenskaarthouder de thuiswedstrijden van PSV.


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Personen- en familierecht

Mw. mr. D. Haacke (Denise)


Denise Haacke volgde haar studie Rechten aan de Universiteit in Tilburg. Ze studeerde af in de masters privaatrecht en sociaal recht. Na haar opleiding heeft ze zich zowel in het personen- en familierecht als in het erfrecht gespecialiseerd. In haar vrije tijd is Denise geregeld op de golfbaan te vinden om daar een balletje te slaan. Daarnaast heeft ze een passie voor eten en spendeert ze haar vrije tijd graag in de keuken om te koken en te bakken.


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Strafrecht (o.a. TBS, militair strafrecht)

 • Recht voor psychiatrische patiënten (BOPZ)

 

Mr. M.F.M. Geeratz (Misja)


Misja Geeratz is, voordat hij als advocaat is beëdigd, als beroepsmilitair werkzaam geweest bij de Koninklijke Landmacht, onder andere in de functie van militair jurist. Hij is diverse malen uitgezonden naar onder meer Irak en Bosnië. Gedurende zijn diensttijd heeft hij de studie rechten afgerond aan de Universiteit van Nijmegen (thans Radboud Universiteit). Misja is gespecialiseerd op het gebied van het strafrecht in de ruimste zin van het woord (ook TBS, militair strafrecht, jeugdstrafrecht en overleveringen) en het recht voor psychiatrische patiënten (BOPZ). Misja is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).
Misja is getrouwd en heeft een zoon en twee dochters. In zijn vrije tijd is hij vaak op de hockeyclub (VHC) te vinden. Misja hockeyt zelf en is daarnaast ook trainer/coach van een jeugdteam.


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Letselschade

      

Mw. mr. S. Philippi (Susan)


Susan Philippi volgde haar studie Rechten aan de Universiteit Maastricht waar ze in 2006 afstudeerde. Haar specialisaties zijn personen- en familierecht en letselschade. In juni 2014 heeft ze dan ook de opleiding personenschade aan de Grotius Academie afgerond. Susan is lid van De Stichting Velisa, Verenigde Limburgse Slachtoffer-Advocaten. Susan is getrouwd en moeder van een zoontje. In haar vrije tijd beoefent Susan verschillende sporten, namelijk zwemmen en hardlopen. Haar andere hobby’s zijn koken, haken en ze heeft een passie voor reizen.

 


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Letselschade

         

Mr. L.W.M. Caudri (Willem)


Willem Caudri heeft rechten gestudeerd in Groningen, met als afstudeerrichting Nederlands recht en polemologie, de wetenschap van oorlog en vrede. Willem was advocaat in Groningen, Eindhoven en sinds 1983 in Venlo. Hij is op diverse rechtsgebieden als advocaat actief geweest, maar sinds 1993 doet hij vooral letselschadezaken. Lange tijd was Willem verbonden aan Vlaminckx Advocaten, maar sinds 1 juli 2017 is hij werkzaam bij ons kantoor. Willem is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten Nederland (LSA). Daarnaast is hij lid van PEOPIL, de Europese vereniging van letselschade advocaten. Helaas komen ongevallen in het buitenland vaak voor en dan is een betrouwbaar buitenlands netwerk uiteraard van groot belang. In de loop der tijd heeft Willem de nodige grote schadegevallen behandeld, waaronder letselschades bij kinderen en ongevallen met invaliditeit tot gevolg.


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Personen- en familierecht

 • Mediation
 • Recht voor psychiatrische patiënten (BOPZ)
 • Letselschade

Mw. mr. M.M. Setiaman (Maureen)


Maureen Setiaman is in 1994 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen met als afstudeerrichting het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Na een aantal jaren in de algemene rechtspraktijk ervaring te hebben opgedaan, heeft zij zich in 2005 als advocaat gespecialiseerd in het familierecht. In hetzelfde jaar heeft Maureen ook de opleiding mediation afgerond en is zij sindsdien actief als mediator, waarbij zij partijen begeleidt bij het oplossen van hun conflict.

U kunt bij Maureen terecht voor advies en rechtsbijstand bij echtscheiding/ontbinding van geregistreerd partnerschap/scheiden na samenwonen. Zij is oplossingsgericht en met haar ervaring als  advocaat en als mediator heeft zij zowel de juridische kennis als de vaardigheden om met voorkoming van escalaties tot een goede regeling te komen over de gevolgen van de scheiding. Maureen is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatiorsfederatie Nederland (MfN).

Daarnaast is Maureen samen met de letselschadespecialisten op ons kantoor werkzaam op het gebied van letselschade en aansprakelijkheidsrecht.


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Strafrecht
 • Asiel- en vreemdelingenrecht

Mr. drs. E. Gorsselink (Erik)


Erik Gorsselink studeerde in 2006 af als psycholoog. Hij was toen al begonnen met de studie rechten en studeerde in 2010 af binnen de afstudeerrichting strafrecht. Direct na zijn studie is Erik als strafrechtadvocaat begonnen. Ook is hij bevoegd op de gebieden jeugd(straf)recht en asielrecht en in dat kader lid van de Werkgroep Rechtsbijstand aan Vluchtelingen.

Door de achtergrond van Erik zult u als persoon in uw zaak centraal staan en mag u daarbij juridische bijstand van het hoogste niveau verwachten.

Als vader van twee kinderen is Erik in zijn vrije tijd met van alles bezig, sporten, muziek en op Limburgse wijze genieten van het leven.


Contact opnemen
 • Strafrecht

Mr. S.H. Peute (Samuel)


Samuel Peute volgde zijn studie Rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij studeerde in 2018 af in de richting strafrecht en volgde daarbij vakken Intellectuele Eigendom. Direct hierna is hij aan de slag gegaan als juridisch medewerker bij Lina advocaten. In zijn vrije tijd houdt Samuel zich bezig met het maken van muziek en is hij een groot voetballiefhebber.


Contact opnemen