Advocaten

Op ons kantoor werken advocaten die op verschillende rechtsgebieden gespecialiseerd zijn. Hierdoor bent u verzekerd van adequate juridische bijstand voor uw specifieke vraag of probleem. Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze specialisten contact met ons op.

Mr. M.F.M. Geeratz (Misja)

Mw. mr. J.H.M. Handring (Jasmine)

Mr. S.B.M.A. Engelen (Stijn)

Mw. mr. M.M. Setiaman (Maureen)

Mr. drs. E. Gorsselink (Erik)

Mr. B.C.A. (Bleys) Reijnders

Mw. mr. D. Haacke (Denise)

Mr. L.W.M. Caudri (Willem)

Mr. S.H. Peute (Samuel)

Mw. mr. Y. (Yasemin) Kayabasi

Mw. mr. K.C.M. Schreurs (Kim)

Mr. M.N. van Geenen (Mark)

Mr. A.C.J. Lina (Guus)

Specialiteiten

 • Strafrecht (o.a. TBS, militair strafrecht)

 • Recht voor psychiatrische patiënten (Wvggz)

 

Mr. M.F.M. Geeratz (Misja)


Misja Geeratz is, voordat hij als advocaat is beëdigd, als beroepsmilitair werkzaam geweest bij de Koninklijke Landmacht, onder andere in de functie van militair jurist. Hij is diverse malen uitgezonden naar onder meer Irak en Bosnië. Gedurende zijn diensttijd heeft hij de studie rechten afgerond aan de Universiteit van Nijmegen (thans Radboud Universiteit). Misja is gespecialiseerd op het gebied van het strafrecht in de ruimste zin van het woord (ook TBS, militair strafrecht, jeugdstrafrecht en overleveringen) en het recht voor psychiatrische patiënten (Wvggz). Misja is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).
Misja is getrouwd en heeft een zoon en twee dochters. In zijn vrije tijd is hij vaak op de hockeyclub (VHC) te vinden. Misja hockeyt zelf en is daarnaast ook trainer/coach van een jeugdteam.


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Strafrecht
 • Asiel- en vreemdelingenrecht

Mw. mr. J.H.M. Handring (Jasmine)


Jasmine Handring studeerde af aan de Universiteit Maastricht. Jasmine richt zich voornamelijk op het strafrecht en is daarnaast gespecialiseerd in het asiel- en vreemdelingenrecht. Ze is lid van de Werkgroep Rechtsbijstand aan Vluchtelingen.
Jasmine, half van Marokkaanse afkomst, woont samen en is moeder van twee zoons. Naast haar werk is haar grote hobby taekwondo. Ze is al 30 jaar lid van de taekwondovereniging in Meijel en heeft in deze sport grote prestaties geleverd. Zij is meerdere malen Nederlands kampioen geweest en heeft ook meegedaan aan de Europese en wereldkampioenschappen in onder andere Italië en Zuid-Korea, waar zij een zilveren medaille behaalde.


Contact opnemen
 • Belastingrecht
 • Strafrecht
 • Sociaal zekerheidsrecht
 • Algemene praktijk

Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen 

Nederlandse Nederlandse Vereniging van Advocaten Belastingkundigen logo

 

Mr. S.B.M.A. Engelen (Stijn)


Stijn studeerde financial services management aan de Hogeschool Fontys in Eindhoven en daarnaast rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds 2007 is Stijn als advocaat werkzaam. In aanvang vooral als advocaat in het strafrecht, bestuurlijk strafrecht en sanctierecht en in boetezaken. Sinds 2014 heeft hij zich aan de Radboud Universiteit verder gespecialiseerd in fiscale zaken en kort daarna is Stijn als partner toegetreden tot Valuas Advocaten en Mediators. Stijn heeft de specialisatieopleiding tot fiscaaladvocaat succesvol afgerond en is lid van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (https://www.nvab.net/).

Stijn is lid van de Raad van Toezicht van Theater De Maaspoort in Venlo (https://www.maaspoort.nl/). In zijn vrije tijd beoefent hij actief de hockeysport bij VHC en zeilt hij zowel op de Nederlandse binnenwateren als op zee.


 


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Personen- en familierecht

 • Mediation
 • Recht voor psychiatrische patiënten (Wvggz)
 • Letselschade

Mw. mr. M.M. Setiaman (Maureen)


Maureen Setiaman is in 1994 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen met als afstudeerrichting het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Zij heeft zich als advocaat in 2005 gespecialiseerd in het familierecht. In hetzelfde jaar heeft Maureen ook de opleiding mediation afgerond en is zij sindsdien actief als mediator, waarbij zij partijen begeleidt bij het oplossen van hun conflict. Inmiddels heeft Maureen zich ook gespecialiseerd in het letselschaderecht en is zij actief als letselschadeadvocaat.

U kunt bij Maureen terecht voor advies en begeleiding bij de afwikkeling van uw letselschade na bijvoorbeeld een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een medische fout. Zij zal met u bekijken of u uw schade kunt claimen en bij wie, welke zaken er voor u geregeld moeten worden en uw schade in kaart brengen en claimen bij de aansprakelijke partij. Omdat Maureen advocaat is, kan zij voor u procederen bij de rechter als dat nodig is.

Daarnaast kunt u bij Maureen terecht voor advies en rechtsbijstand bij echtscheiding/ontbinding van geregistreerd partnerschap/scheiden na samenwonen. Zij is oplossingsgericht en met haar ervaring als advocaat en als mediator heeft zij zowel de juridische kennis als de vaardigheden om met voorkoming van escalaties tot een goede regeling te komen over de gevolgen van de scheiding. Maureen is lid van de Nederlandse Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatiorsfederatie Nederland (MfN).

 


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Strafrecht
 • Asiel- en vreemdelingenrecht

Mr. drs. E. Gorsselink (Erik)


Erik Gorsselink studeerde in 2006 af als psycholoog. Hij was toen al begonnen met de studie rechten en studeerde in 2010 af binnen de afstudeerrichting strafrecht. Direct na zijn studie is Erik als strafrechtadvocaat begonnen. Ook is hij bevoegd op de gebieden jeugd(straf)recht en asielrecht en in dat kader lid van de Werkgroep Rechtsbijstand aan Vluchtelingen.

Door de achtergrond van Erik zult u als persoon in uw zaak centraal staan en mag u daarbij juridische bijstand van het hoogste niveau verwachten.

Als vader van twee kinderen is Erik in zijn vrije tijd met van alles bezig, sporten, muziek en op Limburgse wijze genieten van het leven.


Contact opnemen

Mr. B.C.A. (Bleys) Reijnders


Bleys Reijnders studeerde af in 2000 aan de Universiteit Maastricht met als specialisatie: het civiele recht. In zijn beginjaren als advocaat leerde hij een algemene praktijk op te bouwen, waar hij een brede basis op deed van zowel personen- en familierecht, strafrecht, huurrecht, sociale zekerheidsrecht als contractenrecht.

De laatste jaren legde hij zich steeds meer toe op het contractenrecht. Hij controleert/vervaardigt uw algemene voorwaarden, stelt uw AVG protocol op en verzorgt incassotrajecten. Hij heeft diverse Duitse opdrachtgevers die in Nederland schulden opvorderen.

Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben met zijn eigen advocatenkantoor heeft hij zich nu aangesloten bij Lina Advocaten.

Privé laat hij graag van zich horen bij verschillende muziekgezelschappen en brengt hij mensen graag in contact met elkaar, bijvoorbeeld middels BNI en BC Klik, 2 actieve en succesvolle netwerken.


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Personen- en familierecht

Mw. mr. D. Haacke (Denise)


Denise Haacke volgde haar studie Rechten aan de Universiteit in Tilburg. Ze studeerde af in de masters privaatrecht en sociaal recht. Na haar opleiding heeft ze zich zowel in het personen- en familierecht als in het erfrecht gespecialiseerd. In haar vrije tijd is Denise geregeld op de golfbaan te vinden om daar een balletje te slaan. Daarnaast heeft ze een passie voor eten en spendeert ze haar vrije tijd graag in de keuken om te koken en te bakken.


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Letselschade

         

Mr. L.W.M. Caudri (Willem)


Willem Caudri heeft rechten gestudeerd in Groningen, met als afstudeerrichting Nederlands recht en polemologie, de wetenschap van oorlog en vrede. Willem was advocaat in Groningen, Eindhoven en sinds 1983 in Venlo. Hij is op diverse rechtsgebieden als advocaat actief geweest, maar sinds 1993 doet hij vooral letselschadezaken. Lange tijd was Willem verbonden aan Vlaminckx Advocaten, maar sinds 1 juli 2017 is hij werkzaam bij ons kantoor. Willem is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten Nederland (LSA). Daarnaast is hij lid van PEOPIL, de Europese vereniging van letselschade advocaten. Helaas komen ongevallen in het buitenland vaak voor en dan is een betrouwbaar buitenlands netwerk uiteraard van groot belang. In de loop der tijd heeft Willem de nodige grote schadegevallen behandeld, waaronder letselschades bij kinderen en ongevallen met invaliditeit tot gevolg.


Contact opnemen

Specialiteiten

 • Strafrecht

Mr. S.H. Peute (Samuel)


Samuel Peute volgde zijn studie Rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij studeerde in 2018 af in de richting strafrecht en volgde daarbij vakken Intellectuele Eigendom. In zijn vrije tijd houdt Samuel zich bezig met het maken van muziek en is hij een groot voetballiefhebber.


Contact opnemen

Mw. mr. Y. (Yasemin) Kayabasi


Yasemin Kayabasi studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Nadat Yasemin bij een advocatenkantoor en grote rechtsbijstandsverzekeraar ervaring had opgedaan, is zij de advocatuur ingegaan. Yasemin was advocaat in Nijmegen en sinds 1 juli jongstleden in Venlo. Zij is op diverse rechtsgebieden als advocaat actief. Haar praktijk is daar het bewijs van: Yasemin heeft een gevarieerde proces- en adviespraktijk en bezit een diepgaande kennis op meerdere rechtsgebieden.

U kunt bij Yasemin terecht voor advies en begeleiding bij zaken op het gebied van het arbeidsrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht en contractenrecht. Yasemin heeft ruime ervaring met ontslagzaken, UWV-procedures en civielrechtelijke procedures (waaronder incassoprocedures). Yasemin is analytisch, gedreven en gaat uitdagingen niet uit de weg. Zij staat bij haar cliënten bekend als een efficiënt werkende advocaat, die snel tot de kern van de zaak komt en daarbij de belangen van haar cliënten altijd voorop stelt.

Yasemin spreekt naast Nederlands en Engels, eveneens vloeiend Turks.

Yasemin Kayabaşı Radboud Üniversitesinde hukuk bölümünde okumuştur. Bir avukat bürosunda ve büyük bir sigorta şirketinde tecrübe edindikten sonra, avukat olmaya karar vermiştir. Yasemin daha önceki yıllarda Nijmegen şehrinde avukatlik yapmiştir ve 1 temmuz den itibaren Venlo şehrinde hizmet vermektedir. Yasemin bir çok dalda calişmaktadır ve bir çok davalara bakmaktadır. Tüm iş hukuku konularda, UWV ile ilgili sorunlarda, kira konularinda ve sözleşmelerle ilgili her konuda Yasemin’e basvurup, bilgi edinebilirsiniz. Yasemin sizin icin en iyisini göz onüne alip, ona göre davranacaktır. Duruşma tecrübesi olan ve bir çok hukuk davalarinda görev almiştır. Yasemin sorumluluk sahibi, dikkatlı ve sonuç odaklı çalışabilen, sistemli ve analitik düşünebilen bir avukattir.


Contact opnemen

Mw. mr. K.C.M. Schreurs (Kim)


Kim heeft in Tilburg de bachelor rechtsgeleerdheid afgerond en vervolgens in Leiden de master jeugdrecht. Na haar studie is Kim gaan werken binnen de advocatuur en sinds 2019 is zij advocaat.

Binnen de master jeugdrecht stond het belang van het kind centraal. Een uitgangspunt dat Kim binnen haar personen- en familierecht praktijk zo goed mogelijk probeert na te leven. Kim houdt zich niet enkel bezig met echtscheidingen, omgang en gezagszaken of alimentatiekwesties, maar ook voor ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen bent u bij Kim aan het juiste adres. Ook houdt Kim zich bezig met het strafrecht.

In haar vrije tijd is Kim op het hockeyveld of in de gym te vinden. Daarnaast borrelt zij graag met vrienden of familie.


Contact opnemen

Mr. M.N. van Geenen (Mark)


Mark van Geenen is op 1 maart 2021 met pensioen gegaan.


Mr. A.C.J. Lina (Guus)


In herinnering (1950 – 2020)