Letselschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje en soms heeft dit grote gevolgen. Het kan zijn dat uw letsel gevolgen heeft voor uw werk en uw inkomen. Ook in uw thuissituatie kan het zijn dat u (tijdelijk) niet meer alles kunt doen zoals u dat gewend was. Als u lichamelijk (of geestelijk) letsel heeft opgelopen door bv. een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout, dan is het voor te stellen dat u met vele vragen zit. Hoe regel ik mijn zaken en waar heb ik recht op? Welke schade kan ik claimen en welke niet? Bij wie kan ik mijn schadeclaim indienen en hoe moet dat?

Voor een professionele en persoonlijke begeleiding kunt u terecht bij een van onze letselschadeadvocaten.  Zij zijn lid van de Vereniging Letselschade Advocaten die zeer hoge kwaliteitseisen hanteert. Uw advocaat zal samen met u uw situatie bespreken en u adviseren. Uw advocaat zal zich ervoor inzetten dat uw schade maximaal vergoed wordt. Als het nodig is, kan uw letselschadeadvocaat voor u ook een gerechtelijke procedure starten.

         

Onze specialisten in letselschade

Schade en smartengeld claimen

De afwikkeling van een schade duurt vaak lang en is ingewikkeld. Hiervoor is specialistische kennis en ervaring nodig. Meestal is het een verzekeringsmaatschappij met wie u daarover moet onderhandelen. Die hebben hiervoor specialisten in huis. Het is daarom raadzaam dat u zich goed laat begeleiden bij het claimen van een schadevergoeding.

Gratis kennismakingsgesprek

Heeft u letselschade geleden en wilt u weten wat uw rechten zijn en of u uw schade kunt claimen? Bel of mail ons voor een gratis kennismakingsgesprek met een van onze letselschadeadvocaten. Tijdens dit gesprek kunt u kort uw situatie uitleggen en kan de advocaat een eerste inschatting maken van uw zaak.

Tijdens dit gesprek kunnen ook de kosten worden besproken. Als er een aansprakelijke partij is, worden de kosten meestal volledig vergoed. Dit geldt ook voor de advocaatkosten. U hoeft uw advocaat dan niet zelf te betalen, het kost u dus niets. Als er wel kosten zijn, maken wij daarover van tevoren duidelijke afspraken met u.