Even voorstellen

Door: Denise Haacke    9 mei 2017

Hallo, mijn naam is Susan Philippi en ik werk vanaf 1 mei 2017 bij Lina Advocaten. Bij deze wil ik mij graag aan u voorstellen.

Ik heb gestudeerd aan de Universiteit Maastricht en ben daar in 2006 afgestudeerd. Op dat moment werkte ik al bij een advocatenkantoor als juridisch medewerker. Na mijn beëdiging tot advocaat op 23 augustus 2006 heb ik mij eerst vooral beziggehouden met personen- en familierecht. In 2007 ben ik aanraking gekomen met letselschadezaken. Deze zaken bevielen mij zo goed dat ik mij heb gespecialiseerd in letselschade oftewel personenschade.

Bij letselschade kunt u denken aan slachtoffers van verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten, mishandelingen of andere letsel veroorzakende gebeurtenissen. Ik help deze slachtoffers om de door hen geleden materiele en immateriële schade te claimen bij de veroorzaker of de verzekeraar van de veroorzaker. Hierbij geldt dat ik de zaak buiten rechte regel als het kan, maar dat ik ook niet aarzel om te procederen als het nodig is.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met zwemmen, koken, haken en reizen.


Door: Denise Haacke