Mw. mr. M.M. Setiaman (Maureen)


Maureen Setiaman is in 1994 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen met als afstudeerrichting het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Na een aantal jaren in de algemene rechtspraktijk ervaring te hebben opgedaan, heeft zij zich in 2005 als advocaat gespecialiseerd in het familierecht. In hetzelfde jaar heeft Maureen ook de opleiding mediation afgerond en is zij sindsdien actief als mediator, waarbij zij partijen begeleidt bij het oplossen van hun conflict.

U kunt bij Maureen terecht voor advies en rechtsbijstand bij echtscheiding/ontbinding van geregistreerd partnerschap/scheiden na samenwonen. Zij is oplossingsgericht en met haar ervaring als  advocaat en als mediator heeft zij zowel de juridische kennis als de vaardigheden om met voorkoming van escalaties tot een goede regeling te komen over de gevolgen van de scheiding. Maureen is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatiorsfederatie Nederland (MfN).

Daarnaast is Maureen samen met de letselschadespecialisten op ons kantoor werkzaam op het gebied van letselschade en aansprakelijkheidsrecht.


Contact opnemen