Mw. mr. M.M. Setiaman (Maureen)


Maureen Setiaman is in 1994 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen met als afstudeerrichting het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Zij heeft zich als advocaat in 2005 gespecialiseerd in het familierecht. In hetzelfde jaar heeft Maureen ook de opleiding mediation afgerond en is zij sindsdien actief als mediator, waarbij zij partijen begeleidt bij het oplossen van hun conflict. Inmiddels heeft Maureen zich ook gespecialiseerd in het letselschaderecht en is zij actief als letselschadeadvocaat.

U kunt bij Maureen terecht voor advies en begeleiding bij de afwikkeling van uw letselschade na bijvoorbeeld een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een medische fout. Zij zal met u bekijken of u uw schade kunt claimen en bij wie, welke zaken er voor u geregeld moeten worden en uw schade in kaart brengen en claimen bij de aansprakelijke partij. Omdat Maureen advocaat is, kan zij voor u procederen bij de rechter als dat nodig is.

Daarnaast kunt u bij Maureen terecht voor advies en rechtsbijstand bij echtscheiding/ontbinding van geregistreerd partnerschap/scheiden na samenwonen. Zij is oplossingsgericht en met haar ervaring als advocaat en als mediator heeft zij zowel de juridische kennis als de vaardigheden om met voorkoming van escalaties tot een goede regeling te komen over de gevolgen van de scheiding. Maureen is lid van de Nederlandse Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatiorsfederatie Nederland (MfN).

 


Contact opnemen