Mr. B.C.A. (Bleys) Reijnders


Bleys Reijnders studeerde af in 2000 aan de Universiteit Maastricht met als specialisatie: het civiele recht. In zijn beginjaren als advocaat leerde hij een algemene praktijk op te bouwen, waar hij een brede basis op deed van zowel personen- en familierecht, strafrecht, huurrecht, sociale zekerheidsrecht als contractenrecht.

De laatste jaren legde hij zich steeds meer toe op het contractenrecht. Hij controleert/vervaardigt uw algemene voorwaarden, stelt uw AVG protocol op en verzorgt incassotrajecten. Hij heeft diverse Duitse opdrachtgevers die in Nederland schulden opvorderen.

Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben met zijn eigen advocatenkantoor heeft hij zich nu aangesloten bij Lina Advocaten.

Privé laat hij graag van zich horen bij verschillende muziekgezelschappen en brengt hij mensen graag in contact met elkaar, bijvoorbeeld middels BNI en BC Klik, 2 actieve en succesvolle netwerken.

Mr. Bleys Reijnders staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op algemene praktijk, burgerlijk procesrecht en huurrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Contact opnemen