Rechtsbijstand nodig in de toeslagenaffaire?

Door: Mr. S.B.M.A. Engelen (Stijn)    2 maart 2021

Bent u een gedupeerde ouder van de kinderopvangtoeslag of heeft u vragen over uw rechten rondom de kinderopvangtoeslag of de Belastingdienst? Neemt u dan vrijblijvend contact op met advocaat-belastingkundige mr. S.B.M.A. Engelen van Lina Advocaten.

De Raad voor Rechtsbijstand heeft een speciale subsidieregeling voor de kinderopvangtoeslag opgesteld. De Subsidieregeling pakket rechtsbijstand herstelregelingen Kinderopvangtoeslag’ (HKT) is speciaal voor gedupeerde ouders van de kinderopvangtoeslag. Als zij gedupeerde zijn, kunnen zij zich bij de Raad melden voor gesubsidieerde rechtsbijstand. In deze regeling gelden geen inkomens- en vermogenseisen, noch wordt een eigen bijdrage opgelegd.

Kijk voor meer informatie op de website van de Raad voor Rechtsbijstand: https://www.rvr.org/nieuws/2021/februari/subsidieregeling-pakket-rechtsbijstand-herstelregelingen-kinderopvangtoeslag.html?utm_medium=email

Natuurlijk kunt u voor bijstand in andere fiscale kwesties of geschillen met de Belastingdienst ook altijd terecht bij Lina Advocaten, advocaten in Venlo en Sittard.


Door: Mr. S.B.M.A. Engelen (Stijn)