Mr. J.H.A. (Joris) Nieste


Joris rondde als geboren en getogen Maastrichtenaar in 2008 zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht af en werd in 2009 als advocaat beëdigd. Na bij diverse kantoren in Zuid- en Midden-Limburg te hebben gewerkt heeft Joris zich per 1 april 2022 bij Lina Advocaten aangesloten.
Joris heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft daarbij de laatste jaren zowel werkgevers als werknemers bijgestaan. Een goede inschatting op basis van kennis en ervaring van de belangen aan beide kanten stelt hem in staat strategisch werkgevers én werknemers te adviseren. Bij voorkeur zo snel mogelijk en tegen zo laag mogelijke kosten, maar altijd met optimaal resultaat.
Daarnaast heeft Joris een gedegen kennis van het contractenrecht en ontzorgt hij graag ondernemers bij incasso, geschillen met leveranciers en afnemers en bij de keuze van de juiste bedrijfsstructuur. Joris communiceert graag persoonlijk en duidelijk: simpel waar dat kan, complex waar dat is vereist, maar altijd begrijpelijk.
Naast zijn werk is Joris sportief, zo speelt hij hockey bij de Roermondse Hockey Club Concordia en loopt graag hard. Daarnaast is hij trotse vader van twee kinderen waar hij samen met zijn vrouw ieder vrij moment van geniet.

Mr. Joris Nieste staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Contact opnemen